BeneHeart D1 (Pro)

Defibrillator

De BeneHeart D1 is een krachtige, automatische, externe defibrillator (AED). De BeneHeart D1 ondersteunt u tijdens het hele proces van spoedeisende hulp met zijn lichte, compacte en duurzame ontwerp en gebruiksgemak, terwijl hij toch alle AED-standaardfuncties biedt. 

De toegediende energie is gebaseerd op bifasische technologie en kan worden opgevoerd tot 300 J en 360 J. Met de BeneHeart D1 kunt u de succesratio van de defibrillatie verbeteren door de dosis van de navolgende schokken te verhogen.

De professionele configuratie van de D1 houdt rekening met de stressvolle en tijdgevoelige werkomgeving; hij is speciaal ontworpen voor BLS- en ALS-teams voor de behandeling van patiënten met een hartstilstand en voor het bieden van continue ECG bewaking. De intelligente functies en intuïtieve gebruikersinterface maken de D1 tot een efficiënte en flexibele levensreddende hulp voor professionele zorgverleners.

  • Vooraf aangesloten pads besparen tijd.

  • Eenvoudig schakelen tussen kinderen en volwassenen met één druk op de knop.

  • Automatische identificatie van het type patiënt via de padconnector, waardoor aan kinderen een lagere energiedosis wordt toegediend.

  • In de echte handmatige modus met energieniveaukeuze kunt u het volledige 1-2-3-stappenproces volgen om schokken van hoge kwaliteit aan de patiënt toe te dienen.

  • Met onafhankelijke 3-lead ECG bewaking via afzonderlijke aansluiting kunt u meer ECG leads of aritmieën bekijken terwijl de pads nog worden gebruikt.

  • Met de kleine, compacte D1 is tevens gesynchroniseerde cardioversie mogelijk.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.