BeneHeart D6

Defibrillator/Monitor

De BeneHeart D6 is een professionele dubbelfasige defibrillator/monitor van hoge kwaliteit, en voldoet aan verschillende vereisten van medische professionals over de hele wereld. Het compacte, duurzame en ergonomische ontwerp van de D6 integreert handmatige defibrillatie, bewaking, stimulatie van hartritme en AED-functies. 

De bewakingsfuncties omvatten 3/5/12 leads ECG, SpO₂ , NIBP, Resp, 2-Temp, 2-IBP en EtCO₂. De geavanceerde bewakingsfunctie van BeneHeart D6 zorgt ervoor dat dokters onmiddellijk over patiëntinformatie kunnen beschikken en de efficiëntie van de diagnose kunnen verbeteren tijdens reddingswerk en reanimatie. 

De D6 zorgt voor een veilig en gemakkelijk transport door te voorzien in de bewaking van alle vitale functies en stand-by AED/handmatige defibrillatie in noodgevallen.

Met het energieniveau tot 360J, geeft de D6 de gebruiker een extra kans om een leven te redden in het geval dat 200J niet effectief is.1


Vóór het ziekenhuis

Met een combinatie van de functies van defibrillatie, stimulatie van het hartritme en bewaking, en een eenvoudige bevestiging op een montageplaat, maakt de D6 optimaal gebruik van de ruimte in een ambulance.

De BeneHeart D6 voldoet aan de IP44-norm voor stof- en waterbestendigheid, waardoor deze geschikt is voor gebruik in verschillende complexe buitenomgevingen. De draagtas met beschermhoes beschermt de D6 tegen stoten, terwijl de uitbreidingszakken kunnen worden gebruikt om extra accessoires op te bergen (bijv. IBP, EtCO₂). 

Met de gelijkstroomvoeding van 12V kan de D6 eenvoudig worden opgeladen in het voertuig. Terwijl de optionele tweede batterij de werktijd verdubbelt, kan de externe lader in het voertuig worden gebruikt om extra reservebatterijen op te laden.

De recorder van BeneHeart D6 drukt 12 lead ECG-golfvormen uit voor een diagnose ter plaatse. Dergelijke ECG gegevens kunnen ook via het mobiele internet naar het ziekenhuis worden gestuurd voor een diagnose op afstand en een vroege voorbereiding van de vereiste behandelingen.In het ziekenhuis

Door de robuuste bedrailhaak achterop de BeneHeart D6, kan deze met de patiënt in het ziekenhuis worden getransporteerd. Het uitgebreide bereik aan energieniveaus (1 tot 360J) en paddels van verschillende grootte kunnen worden gebruikt om elke patiënt te redden, van baby tot volwassene.

Multifunctionele pads voor zowel defibrillatie als niet-invasieve stimulatie van het hartritme, stellen dokters in staat om verschillende behandelingen uit te voeren op kritieke patiënten zonder accessoires te vervangen.

4-in-1 ontwerp

Met een 4-in-1 geïntegreerd ontwerp (handmatige defibrillatie, AED, stimulatie van hartritme en bewakingsmodi), hebt u met de BeneHeart D6 alle onverwachte omstandigheden onder controle.

Bewaking met meerdere parameters

De BeneHeart D6 biedt uitgebreide bewakingsfuncties die zijn ontworpen om clinici de informatie te geven die zij nodig hebben. Naast analyse van ECG, ademhaling en aritmieën, kunnen clinici ook kiezen voor 12-lead ECG met volledige rapporten, Masimo, Nellcor of Mindray SpO₂ , 2-Temp, NIBP, 2-IBP en EtCO₂.

Handmatige defibrillatie

 • Asynchrone defibrillatiemodus voor cardioversie van ventriculaire fibrillatie. 

 • Synchrone defibrillatiemodus voor cardioversie van atriale fibrillatie. 

 • Het grote energiebereik tot 360J verhoogt de kans op het redden van verschillende patiënten ingrijpend. 

 • Peddel/padcontactindicator geeft de gebruiker impedantieinformatie voorafgaand aan elke schok.

AED

In AED-mode analyseert de D6 automatisch het ritme en bepaalt of er een schok wordt geadviseerd. Spraak- en tekstaanduidingen begeleiden de gebruiker door het proces. Spraakopname (180 minuten) is ook beschikbaar voor patiëntcontrole.

Niet-invasieve stimulering

De BeneHeart D6 biedt stimulatie van hartritme in vraagmodus en vaste modus, met aanpasbare snelheid en output. De toets 4:1 stelt clinici in staat om snel 1/4 van de pacemakersnelheid te kiezen ter observatie van het onderliggende ritme.

Krachtige functionaliteit

 • Snelle reanimatie: inschakelen in 2 seconden, opladen tot 200 J in 3 seconden, ECG-herstel in slechts 2,5 seconden.

 • Het grote beeldscherm met hoge resolutie toont voortdurend de vitale functies en de bijbehorende golfvormen. De ECG-golfvorm van 12 seconde op het scherm verhoogt de kans op het detecteren van abnormale functies ingrijpend.

 • De functie om de laatste 120 seconden van ECG-golfvormen vast te zetten en te controleren, stelt clinici in staat om eenvoudig aritmieën te identificeren.

 • 's Werelds toonaangevend Glasgow-algoritme biedt de best mogelijke interpretatie van 12-lead ECG en helpt verzorgend personeel de juiste diagnose te stellen. De benadrukte kritieke waarden wijzen op afwijkingen die onmiddellijk moeten worden gecontroleerd, terwijl variabelen zoals leeftijd en geslacht zijn geïntegreerd om de nauwkeurigheid van de STEMI-diagnoses te verbeteren.

 • Het beeldscherm met hoog contrast zorgt ervoor dat kritieke informatie kan worden gezien bij extreme verlichtingsomstandigheden (bijv. zonlicht).

 • Opties van Sidestream en Microstream EtCO₂ zijn geschikt voor een groot aantal verschillende patiënten, van baby's tot volwassenen.

 • Met de krachtige gegevensopslag van BeneHeart voor tot 100 patiëntprofielen, inclusief 1000 voorvallen per patiënt en 24 uur aan ECG-golfvormen, hebben clinici toegang tot de informatie voor analyse, statistieken en onderzoek van de patiënt.

 • De software voor gegevensbeheer stelt artsen in staat om de patiëntgegevens, ECG-golfvormen en voorvallen te bekijken op een PC. Gegevens kunnen indien nodig worden bewerkt en afgedrukt.

Gebruiksvriendelijk

 • 1-2-3 stappen tot defibrillatie; knoppen met kleurencode en uiterst zichtbare patiëntgegevens vereenvoudigen de handmatige defibrillatie.

 • Een groot en goed zichtbaar alarmlicht waarschuwt verzorgers bij een wijziging in de toestand van de patiënt.

 • Functies zijn snel te gebruiken met de draaiknop en de sneltoetsen.

 • De lead-selectieknop geeft snel toegang tot de optimale ECG-golfvorm.

 • Meerdere voedingsopties maken het mogelijk dat de BeneHeart D6 kan worden gebruikt op verschillende locaties.

 • De “12 lead”-knop geeft gebruikers onmiddellijk toegang tot de 12 lead ECG-functies.

Peddels

De externe peddels kunnen snel worden vervangen door pediatrische peddels.

Pads

Defibrillatorpads voor volwassenen en baby's zijn beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van verschillende afdelingen.

Energieselectie op de paddel

De bedieningsknoppen met energieselectie op de paddels zorgen dat schokken snel en gemakkelijk kunnen worden toegediend.

Draadloze transmissiemodule

De GSM- of 3G-technologie maakt de draadloze overdracht van gegevens van vitale functies mogelijk van de ambulance naar het ziekenhuis.

Batterijlader

De optionele lader houdt twee reservebatterijen opgeladen, klaar voor gebruik.

Bedrailhaak

Met de robuuste bedrailhaak kan de BeneHeart D6 samen met de patiënten worden getransporteerd.

Dockingstation

Het dockingstation met ingebouwde voeding vereenvoudigt de bevestiging- en vergrendelprocedure van de defibrillator.

Draagtas

De luxueuze draagtas beschermt de BeneHeart D6 en vereenvoudigt het transport van de accessoires.

Uitbreidingszakken

Extra accessoires die IBP, EtCO₂-metingen mogelijk maken, kunnen ook worden meegenomen met de uitbreidingsvakken op de boven-/achterkant.

¹Energy Levels in External Biphasic Defibrillators: Initial FDA Safety Communication, November 5, 2009 - http://www.fda.gov/MedicalDevices/Safety/AlertsandNotices

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.