BeneVision CMS Viewer

Artsen in contact met hun patiënten

Met de BeneVision CMS Viewer hebben artsen op afstand toegang tot patiëntgegevens vanaf een PC of tablet, waardoor ze de beoordeling en besluitvorming vanaf elke locatie kunnen ondersteunen. Door gebruik te maken van deze flexibele viewer krijgen artsen een uitgebreide gegevenstoegang, zodat ze steeds actief kunnen deelnemen aan de zorg voor hun patiënten, zelfs wanneer ze niet op de werkvloer of buiten de afdeling zijn.

Ook voor een historisch overzicht kunnen artsen vertrouwen op de BeneVision CMS Viewer, om fysiologische gegevens van eerder ontslagen patiënten te beoordelen.

De BeneVision CMS Viewer biedt toegang tot gegevens die met artsen meebewegen over het gehele zorgspectrum en ondersteunt zo een geoptimaliseerde klinische workflow in uw zorginstelling.

 

 

 

Software die clinici mobiele toegang geeft tot patiëntgegevens vanaf een tablet of PC.

 

 

Toegang tot volledige historische fysiologische gegevens van een eerder ontslagen patiënt, inclusief tabulaire en grafische trends, full disclosure, events, 12-lead ECG, ST en aritmie statistieken.

 

Maakt beoordeling van uitgebreide real-time fysiologische en historische gegevens voor elke patiënt op het BeneVision CMS netwerk mogelijk.Laat toe de toestand van een patiënt te observeren en te beheren vanaf elke locatie binnen of buiten de instelling, op voorwaarde dat u zich op het ziekenhuisnetwerk bevindt, via een directe of Virtual Private Network (VPN)-verbinding.

 

 

Geeft visuele indicaties van alarmcondities.

 

 

Ondersteunt het configureren van lokale weergave-instellingen op basis van klinische voorkeur.

 

Maakt het mogelijk om rapporten lokaal af te drukken ter ondersteuning van flexibele workflows.Beschikt over dezelfde display lay-outs en navigatie als het BeneVision CMS Work Station, waardoor het gemakkelijk en handig in gebruik is. 

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.