BeneVision N1

Patiëntmonitor

Connecting the vision

De N1 is speciaal ontworpen voor de veranderende eisen van vervoer binnen en buiten het ziekenhuis. De betrouwbaarheid en goede prestaties van de N1 garanderen een probleemloze patiëntenzorg tijdens vervoer.

De N1 voldoet aan de normen voor ziekenvervoer buiten het ziekenhuis, zoals EN1789, EN13718-1, IEC60601-1-12 en Amerikaanse militaire normen, en is daarmee een uitermate geschikte oplossing voor verschillende vervoersscenario's buiten het ziekenhuis, zowel ter land als in de lucht. 

Gebruiksgemak in één hand

De N1 volgt een patiënt gedurende het gehele zorgproces, waardoor niet alleen de gegevenscontinuïteit wordt gegarandeerd voor een optimale patiëntgerichte bewaking, maar tevens de efficiëntie van de algehele workflow voor het ziekenhuis wordt verbeterd dankzij het gebruiksgemak.

  • De N1 is eenvoudig met één hand en in één vloeiende beweging in de monitor of het dockstation te plaatsen of eruit te verwijderen, voor een eenvoudigere workflow tijdens vervoer.

  • Het capacitief aanraakscherm ondersteunt bediening door middel van handgebaren en schakelt makkelijk tussen een normaal en een groot lettertype.

  • De intuïtieve gebruikersinterface biedt een eenvoudige navigatie, verbeterde efficiëntie en een gemakkelijkere klinische workflow.

Eén monitor, meerdere oplossingen

De N1 hervormt de patiëntenzorg door zich aan de behoeften van de patiënten binnen het gehele ziekenhuis aan te passen – door middel van een 'plug-and-play' module, gebruik tijdens vervoer, tot de functie van een stand-alone bedmonitor. De N1 biedt maximale flexibiliteit, terwijl de continuïteit van de patiëntgegevens gewaarborgd blijft en de workflow versneld wordt.

 

 

De N1 als module voor meerdere parameters

De N1 kan direct in de modulesleuf of SMR van de N-serie monitor worden geschoven voor een uitgebreide set parametermetingen. In combinatie met onze aanvullende geavanceerde parametermodules is deze oplossing zelfs geschikt voor kritieke-zorgomgevingen van het hoogste niveau.

Begeleidende modus

Sluit de N1 aan op een hostmonitor van de N-serie met behulp van een kabelverbinding naar het N1-dock en profiteer van bewaking op twee schermen en bi-directionele controle over de bedmonitor - meer sleuven voor meer geavanceerde parameters en een verbeterde ICU-workflow. 


 

 

 

Onafhankelijke modus

Transformeert de N1 tot een volledige bedmonitor om aanvullende parameters te ondersteunen, functionaliteit te verhogen, en scherminstellingen uit te breiden.

Spiegelmodus

Bi-directioneel scherm of bediening op afstand en gelijktijdige weergave op zowel het 19-inch externe display als de N1-eenheid.

 

 

 

 

De N1 als transportmonitor

Dankzij verbeterde gegevensanalyse worden de nauwkeurigheid van parameters en de anti-interferentieprestaties aanzienlijk verhoogd. De volledig geïntegreerde zijstroom-CO2-module controleert de ademhaling van de patiënt door een directe verbinding met een bemonsteringslijn, waardoor zorgverleners niet meer vastzitten aan externe modules voor vervoer.

Patiëntgerichte verzameling van gegevens

Bij aansluiting op een bedmonitor worden geavanceerde parameters die zijn verzameld van de hostmonitor, zoals AG en BIS, ook in de N1 opgeslagen. Trendgegevens en alarmgebeurtenissen kunnen zelfs wanneer deze niet is verbonden, worden bekeken.

 

 

Volledige bewakingsfunctionaliteit die in uw hand past

N1 Transport Docking Station

Het N1 Transport Docking Station is speciaal ontworpen voor vervoer buiten het ziekenhuis en biedt stabiliteit bij zowel vervoer door de lucht als over de grond; de ingebouwde AC-stroomadapter garandeert een dubbele voedingsbron tijdens het vervoer.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.