WATO EX-65 Pro

Anesthesiesysteem

Verbeterde precisie dankzij nieuw digitaal platform
 
 

Het afgelopen decennium heeft Mindray voortdurend nauw samengewerkt met clinici over de hele wereld om te begrijpen voor welke klinische uitdagingen zij dagelijks komen te staan, en om daar innovatieve en intuïtieve oplossingen voor te ontwikkelen. Wij presenteren dan ook met trots het Mindray vlaggeschip van de WATO-serie, de WATO EX-65 Pro.

Nauwkeuriger ...

Met de nieuwe geïntegreerde innovatieve functies kunt u met de WATO EX-65 Pro de anesthesie voor verschillende typen patiënten gemakkelijk en nauwkeurig regelen.

High-flow neuscanule (HFNC) 

De high-flow neuscanule (HFNC) speelt een belangrijke rol in het behouden van een veilige zuurstofsaturatie bij patiënten omdat het de veilige apnoeïstische oxygenatietijd tijdens inductie verlengt. HFNC kan clinici helpen gemakkelijker te intuberen.

 

Digitale gasmixer

De digitale gasmixer maakt de instellingen voor versgasflow gemakkelijker en nauwkeuriger.

 

Slimmere ventilator

Een volledige reeks van ICU-ventilatiemodi voor al uw eisen tijdens alle fasen van de anesthesie.

 

Longverwerving

De nieuwe longverwervingsfunctie omvat twee optionele manoeuvres en meervoudige informatie om de doeltreffendheid van de verwerving te evalueren, en helpt de incidentie van postoperatieve pulmonale complicaties te verminderen.

Rendabeler …

Als multifunctioneel anesthesiesysteem is de WATO EX-65 Pro ontworpen met het oog op kostenefficiëntie, waardoor het gemakkelijker wordt het verbruik van anesthesiemiddelen te controleren en zelfs de trends van EtAA te voorspellen.


Visueler …

Met een 15 inch scherm met hoge resolutie en een intuïtieve gebruiksvriendelijke aanraakinterface maakt de WATO EX-65 Pro het anesthesieproces beter zichtbaar en inzichtelijker.

15 inch capacitief aanraakscherm

Visuele systeemcontrole en slim alarm

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.